Over Dj Wilfried

 

Muziek is tijdens elk feest een belangrijke sfeerbepalende factor.
Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileum, verjaardag of bruiloft; de juiste muziek afgestemd op het aanwezige publiek kan uitlopen op een gegarandeerd spetterend feest.

Op professionele wijze verzorg ik feestavonden door heel nederland, zoals uitgaansgelegenheden, bedrijfsfeesten, bruiloften, verenigingen, schoolgala's of een gewoon gezellige feestavond van de spaarclub.

U kunt bij mij voor alles terecht. Een complete Disco met lichteffecten en met de nieuwste muziek die uw feest laat swingen.

Wat mag u van mij verwachten?

- Perfect afgewerkte drive-in shows met professionele, betrouwbare apparatuur;
- Keuze uit diverse standaard sets met vele uitbreidingsmogelijkheden;
- Alle afspraken worden duidelijk vastgelegd in een contract;

Ook beschik ik over een uitgebreide muziekcollectie met veel verschillende muziekstijlen: van de jaren 60/70/80/90 tot de nieuwste top 40, van Nederlandstalig tot dance en van après-ski tot salsa. Uiteraard bepaalt U welke muziekstijlen wel en niet gedraaid worden; HET IS IMMERS UW FEEST !!!

Wilt u mij vooraf komen beluisteren dan is dat natuurlijk mogelijk. Echter, gaat de voorkeur uit naar een openbaar feest, daar niet alle klanten het wenselijk vinden om "vreemden" op hun feest te verwelkomen.